“Met deze Cd zing en dop je gegarandeerd mee! Drop je Dopje!” Afsluit actie DWW.

Desondanks meerdere hindernissen en tegenslagen hebben hoofdzakelijk de leerlingen van L4H met super veel enthousiasme de Cd-single “Drop je Dopje!” met succes aan de man gebracht. Dit gebeurde door persoonlijke aansprekingen / verkopen op school en in de buurt, een standje en optredens op de Kerstmarkt in woon- en zorgcentrum ’t Pardoen, deelname aan de Warmste Hondenwandeling te Puyenbroeck, een stand op de Winterhappening van Futurascholen en een tocht langs de vrijdagmark te Wervik om te eindigen bij het slotmoment van de 24-uren sorteermarathon in Ternat. In totaal werden er 310 stuks verkocht wat goed is voor een bedrag van 930 euro. Dit schenken we met alle plezier aan ons gekozen goed doel, namelijk het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

https://www.youtube.com/watch?v=RvXWhyH08DM

Een dikke merci aan de zielen die dit mooie initiatief hebben gedragen en gesteund!

Dit werd gepost op dinsdag, december 24th, 2019 omstreeks 12:59