Schatjes van patatjes 1

Beste schatjes-van-patatjes,

Ik zie dat jullie regelmatig werken aan jullie taken op kweetet en bolleboos. Er zitten zelfs enkele turbo’s bij die zoals gewoonlijk alles na elkaar maken… .

Zoals afgesproken zal ik telkens op maandag de taken online zetten en ook op squla kun je heel wat leuke en educatieve zaken terugvinden. Ook de website van computermeester is het vermelden waard.

Als jullie zelf een leuke (educatieve) site tegenkomen mag je dat altijd doorsturen naar mij.

Hopelijk heb je ook de bib-boeken meegenomen naar huis zodat je wat kan lezen tussendoor.

Je kreeg ook de opdracht om de scheurblokken mee te nemen naar huis. Omdat je  je oefeningen van de scheurblokken ook zou kunnen verbeteren heb ik deze online gezet.

www.bolleboos.be/verbeter

Ik zie dat Imke en Malak nog geen oefeningen gemaakt hebben op kweetet. Willen jullie via de sociale media eens vragen of alles ok is met hen? Ik ben geen facebook/whatsapp/instagram/twitter/snapchat – specialist zoals jullie weten.

Je mag ook gerust een foto doorsturen met wat je deze week al deed, dan maak ik een weekoverzicht dat op de klasblog komt. Naar volgende week zou ik eens willen proberen om via youtube een live-stream te organiseren op een vast moment. Laat je weten of je dit leuk zou vinden?

Mij kun je steeds contacteren op benny.libert@gmail.com , benny.libert@futurascholen.be of  056 31 13 38 mocht je iets willen vragen of zeggen. (gewoon een babbeltje kan ook 😊).

Tot schrijfs, mails of bels,      (lekker informeel!!)

Meester Benny

Dit werd gepost op woensdag, maart 18th, 2020 omstreeks 19:35