L6H dagtaak 1

Beste ouders/leerlingen van het 6de leerjaar,

Vanaf nu krijgen jullie elke woensdag én vrijdag een extra taakje om toch zinvol bezig te zijn. Jullie hebben normaal gezien van mij de paasbundel ontvangen in jullie brievenbus, alsook de taken op Kweetet.be gezien.

Niet verschieten van al de taken die openstaan, het zijn taken voor DRIE weken. Ik kijk wekelijks wie al welke taken heeft gemaakt en hoe het gelukt is.

De taak van vandaag gaat als volgt: ga naar de website van computermeester.be en klik dan op ‘6de leerjaar’. Vandaag gaan we spelling, meetkunde en leren typen extra in de verf zetten.

Van meetkunde zou ik graag hebben dat je oppervlakte bereken/eigenschappen van diagonalen/symmetrisch tekenen en hoeken meten uitprobeert. De rest mag je zeker ook zelf ontdekken.

Van taal is voornamelijk de werkwoordspelling en spelling algemeen zeer belangrijk! Wat ook altijd leuk is => leren typen interval + spoken wegtypen

Vergeet uiteraard je paasbundel niet vandaag. Zorg voor een goede afwisseling, beetje werken afgewisseld met buiten spelen.

Wie nog eens onze body clap beter en verder wil inoefenen, de link staat hieronder en als je wilt mag mama/papa altijd een video doorsturen van hoe je body clap er al uit ziet. (emma.desmet@futurascholen.be)


https://www.youtube.com/watch?v=ukpaCZ3LS4Y

Veel plezier en tot vrijdag!

Groetjes,

Juf Emma

Dit werd gepost op woensdag, maart 18th, 2020 omstreeks 07:35